Wedding Story

A NAGY NAPOTOK

Wedding Photo

Fotósorozat: 700-900 db színkezelt fotó
(ebből opcionálisan 20 db retusált)
Anyagátadás: Online fotógaléria és egyedi pendrive
Nincs megkötött rendelkezésre állási idő.

290 000 Ft

Wedding Film

Wedding film: 5-8 perc
Dokumentálás: 30-40 perc*
Anyagátadás: Online vimeo link és egyedi pendrive
Nincs megkötött rendelkezésre állási idő.

290 000 Ft

Esküvő esetén rendelkezésre állási időről nem szeretünk beszélni, ez a nap rólatok szól és mi végig ott leszünk mellettetek. A fotók és filmek a teljes nap eseményeit tartalmazzák a készülődéstől a vacsorán át egész a buliig.

Az elkészült anyagokat egy a nevetekkel ellátott fa pendrive-on, az esküvő napjától számított maximum 60 napon belül személyesen vagy postán kapjátok kézhez.

Ezen felül az aznapi vagy opcionálisan választható külön napi kreatív fotózás is a csomag része.

Célunk nem a legmodernebb technikák felvonultatása, sokkal inkább a autentikus ábrázolásmód. Természetesen rendelkezünk mindenféle menő kütyüvel mint a sok megapixeles fényképező, stabilizátor vagy épp drón. :) 

Engagement Session


Amit biztosan nyújtunk ezen a délutánon, az egy szerelmes fotósorozat és egy rövidfilm ami csak rólatok szól.
Fotósorozat: minimum 50 db színkezelt fotó
Film: 2-4 perc rövidfilm
Anyagátadás: online letölthető formában
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy a helyszín és az időpont ismeretében ajánlatot küldhessünk a számotokra.

Kapcsolat

Family Moments


A történetetek már elkezdődött és a család ennek kiteljesülése, mi ebben is részt szeretnénk venni veletek. A családi pillanatok, mint egy keresztelő vagy születésnap, vagy csak egy séta a naplementében, olyan pillanatok amiket szívesen néztek majd vissza évekkel később is.
Fotósorozat: minimum 50 db színkezelt fotó
Film: 2-4 perc rövidfilm
Anyagátadás: online letölthető formában
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy a helyszín és az időpont ismeretében ajánlatot küldhessünk a számotokra.

Kapcsolat

GYIK

Maximum 10-12 esküvőt vállalunk évente. Hogy Miért?

Nem célunk évi több tucat esküvő megörökítése, sokkal inkább arra törekszünk, hogy szívvel-lélekkel, az adott nap hangulatát adjuk vissza nektek. Így minden elkészült fotó és film teljesen egyedi és kliséktől mentes.

Mikor kapjuk meg a kész fotókat és filmeket?

Az elkészült anyagokat egy a nevetekkel ellátott fa pendrive-on, az esküvő napjától számított maximum 60 napon belül személyesen vagy postán kaptok kézhez.

Nincs rendelkezésre állási idő, de akkor meddig maradtok?

Az esküvőtök napja rólatok szól, mi mellettetek leszünk végig, így fel sem merül a kérdés, hogy épp éjfélig vagy hajnali kettőig maradunk. Természetesen amikor már az újasszony tánc is véget ért, az önfeledt bulizást nem fogjuk zavarni és szép csendben távozunk. :)

Kreatív fotó/film aznap vagy másnap?

Általában az aznapi kreatívot javasoljuk, amennyiben a helyszín is lehetővé teszi azt. Több apró 10-15 perces felvonásban - szertartások között, csoportképek után - mert a nagy napotok felfokozott érzelmi állapotát szeretjük megörökíteni. Természetesen nincs akadálya egy másik napon történő kreatív fotózásnak és filmezésnek sem. Előnye, hogy rugalmasabban tudunk az idővel bánni és nincs rajtatok semmiféle nyomás a vendégek miatt.

Nyersanyagot kapunk?

Az általunk készített fotók a színkezelés során nyerik el azt a színvilágot, ami alapján minket választottatok. Beállításra kerülnek a színek, a tónusok, a fényerő, a kontraszt stb. amelyek meghatározzák a stílusunkat. Az utómunka ezen része minden fotón visszaköszön, emiatt nyersanyag átadására nincs lehetőség.

*Film csomag esetében a "dokumentálás" egy 30-40 perces színkezelt, de zene nélküli, élő hanggal ellátott dokumentumfilmet takar. A nyersanyaggal ellentétben ez már kap színkezelést és nem egy nyers formátumú, 6-700 darab néhány másodperces snittet tartalmazó csomag.

A beszédek, közös tánc természetesen külön kérésre kidolgozásra kerülhetnek, ha erre igényt tartotok, kérjük előre jelezzétek.

A filmhez a zenét nekünk kell kiválasztanunk?

A zenét/zenéket az esemény hangulatához legjobban illően választjuk ki és tartózkodunk az elcsépelt, megszokott, túl sokat hallott hanganyagoktól, azért, hogy ezáltal különleges és autentikus legyen a filmetek.

Hosszabb videó felvétel is lehetséges?

15-20 perces filmek készítésével nem foglalkozunk.
A felvételek általában pár másodperces rövid részletekből, snittekből állnak és nem a teljes nap folyamatos rögzítéséből.
A szertartások, tánc, beszédek, fogadalom az elejétől a végig felvételre kerülnek, amennyiben azt külön kéritek.